Nurettin Kutlucan

Muş’un Akçan köyünde 1949‘da dünyaya gelen Nurettin Kutlucan, 1973‘te ailesi ile birlikte Bursa’ya yerleşti.
İş hayatına lojistik sektörü ile adım atan Kutlucan, 1983‘de Karacan inşaat Tahaattüt A.Ş.’yi kurarak, inşaat işleri, köy yolları, karayolları, kanalizasyon, park bahçeler ve temizlik sektörlerinde hizmet verdi.
İş hayatında ‘kaliteli hizmet’ ve ‘sürekli büyümeyi temel felsefesi olarak kabul eden Kutlucan, 2006‘da Bilecek Çimento fabrikası, 2013‘de de Adana Sönmez Çimento fabrikasını kurdu. 10 farklı şirket ile iş hayatını sürdüren Kutlucan 2 bin kişiye doğrudan istihdam sağlamaktadır.
2014‘te kurduğu şirketleri Kutlucan Holding çatısı altında bir araya getiren Kutlucan, iş hayatında kazandığı tecrübeleri gençlerle paylaşmaya devam ediyor.

Çalışma hayatında dürüstlükten taviz vermeyen Kutlucan’ın gençlere öncelikli tavsiyesi;

“Kısa vadede olmasa, dürüst çalışmak uzun vadede mutlakla kazandıracaktır. Onun için bedeli ne olursa olsun dürüstlükten kesinlikle taviz vermeyin.”

Gençlerin azim ve kararlıkla korudukları sürece başarıya mutlaka ulaşacaklarını vurgulayan Kutlucan,

” Hiçbir işi gözünüzde büyütmeyenin, insan azminden inancından daha büyük bir şey yok. İş hayatı gül bahçesi gibidir. Güzellikleri kadar dikenleri de var. Bunu göz önünde bulundurarak, hedefinize odaklanın ve bu hedefe kimseden korkmadan mücadelenize devam edin” tavsiyesinde bulunuyor.

Kutlucan’ın gençlere son öğüdü ise

“ALLAH çalışanın ve dürüst olanın yanındadır”

ArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianRussianSpanishTurkish